onsdag 13 april 2016

I dag

vakna vi åtta. I duschen och gick sen ner och koka kaffe. Monsieur fick jugurt och jag fick jugurt. Monsieur titta nu väl på paden, men jag orka nu int sen.

Satt väl i köket, åt bröd och kaffe, läste Husis... Caro kontakta att vi sku kunna fara til lande på fredagen, men vi skall se hurdant vädret är. I dag var det ju ett verkligt fint väder. Monsieur for till stan och jag börja här med den här hemska bokhyllan. Alltså här oppe. Också jobbsaker jag hade satt på cd-skivor. Helt ok! Dessutom såg jag att en Dick Lindberg hade fotat oss när vi stod utanför i snön på julen. Han som jag träffa på Tarvaspää. 

Jag läste och titta och kolla och sen torka jag och städa.  Satt på mig kläder och lite make up och förde enorma högar med tidningar till roskisen och gick sen till Alepa. Jag hade stavar och ryggsäck. Köpte nu en massa saker och kom sen hem. Jag trodde att Monsieur skulle ha dykt upp, men det hade han inte. Jag stod en timme i fönstret och vänta på honom. Såg hur pojkar dela ut finlands flaggor till bilister. Sen hörde jag hur han satt nyckeln i dörren. Han hade kommit bakvägen. Ja ja. Han förde sen ut en hög med böcker.

Jag börja med frittatan. Den blev god. Igen en gång. Monsieur drack öl. Jag drack vin. Sen kom det nyheter. En tant som intervjua typer. Den tog väl en timme. Och sen en film på Teema som väl nog var bra. Jag åt glass, men orka nu int sen se. Den var väl nog helt ok...

I morgon skall vi fortsätta med skåpena och sen väl fara till Musta och köpa god mat till lande.

Godnatt!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar