onsdag 9 maj 2012

KAFFEDOFT I HELA LOKALEN
när T kom tillbaka från sitt möte kl 09. Också jag njöt av frukosten. Ändå hade jag fått ett meddelande att utrymmet böjar ta slut på min mejl så jag åtgärdade det, duscha, tog fram verkstads outfit och börja känna mig lam. Alltså mentalt. Jag bara måste sätta på Pink Floyds Comfortably Numb (Bekvämt domnad?) som vi har hemma med Van Morrison. Jag var alltså långsam. T sa: Gå till verkstaden via Rauniksen där barnen åkte pulkka förr. Kolla vitsippor. Och jag gjorde natutvis som Monsieur Commander sa.  

Jätte mycket vitsippor fanns där inte,

 men liljekonvaljer på kommande.

Folks trädgårdar börja ren se prydliga ut. Krattat och med nya krukor och planteringar.  Och här världens bästa fågelskrämma!

En svartmålad katt av metall som hänger i ett osynligt band i ett träd nippanappa ovanför marken. Den rör på sig hela tiden. Helt förbluffande!

IDAG I VERKSTADEN
var det första jag gjorde att sätta på Confortably Numb med en grupp som heter Ralfe Band. Jag har den alltså inte alls med Pink Floyd. Jag fortsatte med Gillas smycke. Jag t.o.m beslöt laga det färdigt och föra det av och an till Arabia. Ändå ringde Caro och sa att hon och Sande nu har lite svårt att hinna i tid till Arons dagis, att kan vi gå efter honom. Nå klart att vi kunde.  Gillas smycke blir färdigt i morgon.

EN DAGISTANT 
hade berättat åt Aron att momi och mofa kommer efter honom. Han blev nog hemst glad  : )

Momi tyckte att det här var ovanligt snygg graffiti med vackra färger. Mofa var ändå kritisk.

 Mofa var ovanligt stilig för han hade varit till city.

Vi fortsatte sen till Kimmis lekpark. Klockan börja visst bli 17.30 så snart dök Caro opp.



    Aron blev glad  : )

Det här området fylls med vatten på sommaren. Inte väl så hygieniskt, men jag tror nog att våra barn kunde plaska där. Man duscha dem väl sen hemma.

Vi hade tänkt vänta på Sande, men Caro ringde till honom och han verka bli ännu senare så Caro beslöt promenera hem med Aron i vagnen. Och vi gick hem och äta knackisar, sill och potis. I morgon väcks jag 6.30.  Jag skall vara hos tandläkarn 8.45  : (


AVSLUTNNIGSVIS
Endel år har jag brukat följa med förhandsvisning och kommentarer av Eurovisonens låtar. I år har det inte blivit av. Ändå skulle det ju ha funnits två olika paneler att följa med. Har nån av er hört vad det sagts om Finlands Pernilla Karlsson?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar