tisdag 29 maj 2012

JAG BESLÖT FÖRA TILLBAKS KLÄNNINGEN
Den var inte bara för urringad, den dessutom satt illa. Caro skicka en textare att Karen Millen i Kämp har roliga klänningar. Efter att ha returnerat E'NY:n gick jag dit. Dom klänningarna var för dyra och kanske lite tantiga. Men jag hitta en butik som heter COS där jag aldrig har varit. I Marimekkos gamla utrymmen. Kläderna både snygga och kivoga och inte överdrivet dyra. Klänningen jag köpte är inte en roligt blommig sommarklänning.

 Den är ett snyggt fodral. Sitter himla bra.

Och där det svagt rosa övergår i svart har man liksom "målat" över det svarta.


OCH HÄR MINA CHINOS
Såna har jag inte haft tidigare.

Jag skall imorgon på vernissage. Jag tror jag skall använda dem då   : ) 


IGEN EN BONUS-ARON
Mofa kom först senare från lande, så jag lova avhämta Aron från dagisch (som Aron säger). Både mam och pap var försenade. Jag hade med mig en banan och 2 dl cakao med sugrör. Det uppskatta Aron. Roligt att se momi, men han fråga nog efter mofa. Vi promenera över sportplan och gick till Kimmis. Han var så söt, så söt! Farkkujacka och blekta farkkur. Rödrutig skjorta och röd lippis. Ändå hade jag inte kameran med  : (  
Caro kom snart. Hon var lite onadig. Skulle dom komma till oss eller gå hem? Vi gick till vår gård. Lekte med Sagas sandleksaker. Det blev kallt. Vi ringde till mofa. Han höll just på att köra in jeepen i garaget och sa att han gärna kör hem Caro och Aron. Gissa blev Caro glad!


MONSIEUR
fick sen riktig äijä-mat: sill, knack-korv, potis, öl... Nå, inget nytt hemma hos oss. Han verka att ha haft en lyckad vistelse på lande  : )


INTE NÖDVÄNDIGTVIS HUIPPUMAINOS
men helt ok:  Tallink / Silja Lines affischer "Ota lomaa lomasta". 
Finurligt!


ORDET DATOR
använder jag då och då. Är det ett fel ord? Jag ser framför mig nånting som består av tre delar: tangentbord, en enorm maskin som står framför mig och slutligen en väldig låda under bordet (var det kovalevyn?). 
Men om jag har en vit platt sak som är en Mac och ingenting annat. Vad skall jag kalla den?


SLUTLIGEN
På morgonen läste jag i Husis kommentarer till en artikel med rubriken Våldet minskar i hela Europa. En kommentar var undertecknad BABBEN. Det var inte jag! 

2 kommentarer:

  1. Riktigt fin klänning, dessutom vem sa att det skall vara många blommor din klänning liknar ett blomblad som fallit av :)

    SvaraRadera