lördag 5 maj 2012

JAG HAR MÅTT 
jätte bra i dag. Jag har varit pigg och glad. Jag rita ett hjärta med kulspetspenna på Tättäs hand. Jag dammsög snabbt och T sprang med microdammduk. Sen skulle vi gå ut. Ändå hade vi av nån orsak köpt mjöd till 1:sta maj som vi aldrig drack. Och det fanns en struva kvar.  Struvan var god, men mjöden var allt annnat än mjöd.



 Men den såg fin ut i glasen.


Men flaskan är otroligt ful.

Vi fick mjöd och struva för att få enegi att gå ut. Vi promenera exakt samma rutt som på onsdan. Och hem via Alepa. Ändå fortsatte jag den här gången till verkstan. Jag har nu fyra fina beställningar. Och eftersom jag mår bra är det riktigt roligt.


IDAG I VERKSTADEN
gjorde jag ett armband av överblivna kedstumpar. 
Det är priset för Nya torsdagstävlingen del 2. 

Kanske jag ännu hänger dit en liten amulett prydd med skrot  : )


PÖRTÖ-ÖARNA AV SILVER
är nuförtiden gjutningar. Dom brukar vara jobbiga att putsa och polera. Nu bara sågade jag bort "kanaler" och satt dem i polertrumlarn med armbandet.

Dom borde nog vara i trumlarn ett dygn för att det sku bli bra. Det är nu väl bara att ta till filsar - sandpapperskäppar av olika grovlek.


18-TIDEN KOM ANNA
-min Lapis lazuli kund. Ändå hade hon ett nytt uppdrag. Hon var kurir för en kund som hade en lapis lazuli i helt annan blå färg. Och den här kunden vill att jag planerar smyckena, gör skisser. Halssmycke, örhängen, ring, armband - vad som helst  : )


MIN STÖRSTA KUND HILKKA
tog kontakt på morgonen. Hennes systerdotter "blev färdig" och Hilkka vill ge ett halssmycke till henne med en textstump på latin. Och så har jag Malin och Gilla. En humor majmånad. Bra att jag mår bra  : D


VI ÅT HÖNSFILÉ
med sparris, feta och ris. Och det blev ju ganska sent så när jag sen ännu såg en riktigt bra film på Teema sitter jag först nu här och bloggar. 

Heh, klockan börjar bli halv ett.

2 kommentarer: