söndag 18 mars 2012

VACKERT VÄDER
och det var ju bra för vi fick en bonus-Aron.
På fredagen var Aron hemma för han hade fått en magbobba på dagis. Hans pappa blev också hemma och det ledde till att pappa Sande fick samma bobba på lördan, men sjukt massor häftigare än vad Aron hade haft. Caro ringde till oss på lördagkväll och sa att vi kanske får Aron på söndan. Sandes mamma Helena hade måsta fara dit ren lördagkväll för pappa kunde inte sköta Aron. Det var ju bra att vi kunde ställa upp. Sande var fortfarande sjuk och Helena trött. Bara Aron var pigg och kry.

ARON SOMNA
och sov gott i vagnen medan vi sakta promenera hem från Forsby till Kottby. Det var en glad Aron som vi packa upp här hemma och det blev kaffe och bulla och frukt och Marie-kex.

 Aron och momi härja i övre våningen.

Fin blå stund när vi åt korv och potis.

Och nu är arrangemanget sånt att Caro kommer till oss typ kl 24. För sen Aron till dagis och far själv på jobb. Vad månne Aron säger när det var momi som lulla honom och när han vaknar hittar han sin mamma där i stället  : )

MONSIEUR ORNITHOLOGUE
satt på morgonen och drack kaffe i köket. Plötsligt ropa han att kom hit med din kamera så får du en bild till din blogg.

 En fasan som vanka längs grannens hus.

    Slank runt knuten och fortsatte in på gården. Klicka på bilderna så kanske ni ser fasanen bättre  : )


TORSTEN BORG
var förstås jätte bra. Voutilainens kommentar föstod ju ingen. Och inga fel på att han är troende. Jone Nikula sa ju helt kivasti att bra att  du int är nån "lahkospede"  : )  Endast när Torsten uppträder måst jag sätta ljudet högre.

RADIO HELSINKI
och Ahvosen askelmerkit är ett lördagsprogram. Jag lyssna på det igår i verkstan. Det slutar kl 18 och det sista stycket Ahvonen spela var Marjo Leinonen med "Sinun omasi".  Sjuttons snyggt!  Sen gick jag hem. Nån link till stycket hitta jag inte.

Snart kommer Caro - skall bli roligt att ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar