onsdag 14 mars 2012

JA HA HÖRNI
vad skall jag berätta idag? Caro for nånstans med firman och skida slalom och Aron är hemma med sin pappa. Jag skulle tidigt till verkstan, så när jag sku bädda var Tättäs säng ännu varm. Vår mer-eller-mindre nya dammsugare blir jätte het, så när jag slutat dammmsuga får den svalna innan jag sätter in den i skåpet. Att den int bara börjar brinna. Jag sa åt Tättä att din säng är ännu varm att du får bädda själv när den svalnat. Aj att den int bara börjar brinna, sa han  : )

RADIOPROGRAMMEN
på morgonen är lite dumma. Länge hade ju Njassa Radio Helsinkis morgonprogram, men numera kl 15. Flickan som drar det nu är småkorkad. Nånstans läste jag om Extrems radiomorgon med intelligenta Isa och sen nån rolig typ. Jag lyssna en snutt i morse, men gav upp för allt fnitter och dialekter. Och Vega kan jag inte höra på.

I VERKSTADEN
blev ena ringen helt pefekt, men den andra blev för liten. Nå, jag förlängde ringskenan med en liten silverbit. Det såg ut att bli ok, men efter att jag polerat och putsat tog jag mått och nu är ringen snäppet över 52 mm som den skulle vara. Nästan 53  : (

Som sagt, jobbigt när infattningen skall anpassas  : (

SNÄLL MONSIEUR
hade varit till Lidl´ och Eestikauppa och köpt mat för dagen. Bara för mig att komma hem och göra Sicilien-sallad.

UNDRAR HUR MORGONDAGEN BLIR
Antagligen ett par timmar i verkstaden och sedan på veckoslutsmatuppköp. T har nämligen en gammalgammal reklambyråträff på fredagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar