onsdag 21 mars 2012

IDAG I VERKSTAN
börja jag med att städa.


Här har varit kaos sen då den första dan. Varje gång jag skall göra något, har jag först fått söka och söka verktyget. Det var ju närmast endast att ordna verktygen och under tiden  spela jag min nya skiva.


Också tidigare har jag köpt musiktidskriften Mojo för intressanta skivor man fått på köpet. Nu var det gitarristen Paul Weller som presentera "A Modern Day Jukebox" för Mojo. Han berättar hur han går till sin favorit skivaffär och skall köpa en skiva och kommer ut därifrån med 10 skivor.  Stycken från dom finns här. Men också ett gammalt Midlake stycke. Amy Winehouse var mer eller mindre obekant för mig tidigare. Nu är hon död, men hennes röst är ju hurja fin. Nu gäller det bara att spela cd:n några gånger. Jag blev inte helt tagen. Fleet Foxes med "White Winter Hymnal" var bra.

DEN HAMRADE TEXTEN
på Lapis lazuli-hängena gjorde mig osäker. Är den för stor och grov och rock'n roll? Jag skicka en bild åt kunden som lova kolla med resten av flickorna.  Så när jag städat lödde jag ihop sargerna och fila och putsa. Och gjorde länkarna som smyckena skall hänga i. Få se vad beslutet om texten blir.

Eventuellt lämnar jag smyckena utan text och kunden skaffar gravering senare. 


CITY KANINER
eller vem har varit och tuggat på våra krokusar  : (


I KYLSKÅPET FANNS
lök, gamla morötter, ett halvt paket skinka från Lid'l, en surkåls rest  och pasta från måndagen. Gissa vad det blev. Det börjar på F   : )

KOTTBY-HIMLEN
klockan 19.00

BOARDWALK EMPIRE
har jag brukat se. Helt bra! Av förekommen anledning såg jag inte senaste söndag. Det blir nu att kolla reprisen 22.40 senare i kväll.

Om jag får svar på mitt textproblem i kväll eller morgonbitti går jag till verkstan imorgon. Annars blir det väl datorsysslor hemma.

2 kommentarer: