söndag 4 mars 2012

VA VA DE JA SA
var alltså gårdagens revy. När jag lördag morgon läste recensionen lät den lite fjantig. Om jag inte hade fått biljetter tror jag att jag inte hade kollat revyn. Men den var helt okej. Jag skratta gott många gånger. En ny bekantskap var Emma Kligenberg. Söt och jätte bra. Och Lilla teaterns scen är enda stället jag nånsin har sett en lång drasut vid namn Joachim Wigelius. Bra skådis. Dessutom störde jag ingen med host och snörvel. Vi satt på första raden.  Skönt att sträcka på benen.

Hemkommen tog jag av mig min revy-outfit och råka se mig i spegeln. 

Jag såg ännu också så fin ut med mitt nya halsband.

Jag vet att det här inte nödvändigtvis är Tapas, men vi kallar det så.


TULPANERNA

dag 3.

CARO KONTAKTA
lördag kväll. Santeri var upptagen så hon tyckte att det sku vara roligt att gå ut i marsvädret.  Och det gjorde vi. Träff framför deras hus. 

Via en hästhage ner till Arabia Stranden.


Aron snygg i shades.

För ganska exakt ett år sen finns en likadan bild av Aron på min blogg.  Jag hade nämligen med mig stavarna för Nordic Pole Walking  : )

Här på väg ut på isen.

När vi var framför Gillas hus ringde vi och hon kom ut på balkongen. Hon sa att Husis skriver om "Ispromenad med hög riskfaktor". Jag hade också läst det, men det såg inte så farligt ut.

Vid Indiagatan skildes vi. Jag fortsatte min stavgång till Helenahemmet och hälsa på gumor. Vi spela kassetter med bl.a. Mahalia Jackson.

CARBONARA
hette vår pasta i dag. Skulle sen se på Idols. Var det nån tävling? Nej. Helt idiotiskt! Alltså två söndagar efter varann utan tävling  : (

PAPAGALLO GLASS
alltså vaniljversionen, hade jag köpt hos Mustapekka. Jag åt glass fredag och lördag och i dag satt jag med paffbyttan i famnen och åt resten. Alltså helt sjuttons gott, men nu är jag såååå mätt.

NYA TORSDAGSTÄVLINGENS
nästsista bild blev nu då klar. Efter gårdagens tips förstod säkert alla vad det var frågan om, men endast snälla Anni brydde sig om att kommentera.

Jo, det var min vinterskos rågummisula  : D

I morgon antagligen till Rasmussen efter länkmaskinen.

8 kommentarer:

  1. ...alltså sulan underifrån då? Emmääää tajuu....

    SvaraRadera
  2. Från sidan. Först rågummisulan, sen sömmen och sen börjar skon. Du sa själv i någon kommentar att det terrakotta färgade ser ut som läder : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. aaaa... men vad är det därljusgula?
      La Tönt

      Radera
  3. Svar
    1. Jaa-a... jag har nog fel i huvu och i ögonen.. hur jag än tittar på helfotot av din vinterkänga, ser jag inget ljusgult rågummi på den... På tävlingsbilden är det ljusgula så "högt" jämfört med sydda kanten... nääe.. inte fattar jag ändå... nästa gång vi ses, hoppas jag du har samma sko på foten så jag kan undersöka... å sen då kanske se och förstå...

      Fräulein Dummkopf

      Radera
  4. Ihana ja kaunis kuva sinusta tossa ylhäällä!! :)

    SvaraRadera
  5. Kiitos! Vaikka kaulakoru siinä on se tärkeä : )

    SvaraRadera