måndag 26 mars 2012

SORRY NU
men jag börja titta på Quantum of Solace och blev nu sen fast där. En mycket grabbig film, men Bonden själv var ju bättre än tidigare - mer eller mindre - töntar. Jag lova Caro lulla Aron, men när han visste att mamma fanns i huset, dög inte momi.


MORGONEN
börja kl 07. Kaffe i termos och småningom till verkstan. Jag har nu två hängen på gång samtidigt. När det ena är i betbadet kan jag göra nånting på det andra. 

Det betyder att ett är nu helt färdigt.

Det andra på gång. Tredje och fjärde småningom. Jag hade lovat dem inom marsmånad, hm. Tänk om jag sku hinna före påsken  : )

ARON OCH CARO
hade just anlänt när jag kom hem. Caro stack på gym och jag lekte med Aron. Och medan jag laga  korvsås och potismos var mofa med Aron.

Hemma fanns ett kuvert adresserat till mig. Jag gissa vad det var, men öppna det ändå. Jag sku ha haft bara en bild i dag - nu blev det två  : )   

Ett födiskort av Gilla. 
Det är av svart sammet och det har ren blivit lite dammigt för Aron lekte med det.

I MORGON
alltså födis och frissa, så kanske det inte blir vekstad. Skall man till frissan så skall man till frissan, men har man födis vet jag inte att måst man liksom sitta hemma på en stol och ha födis. Så kanske det blir en sväng till verkstan. När det sen skall firas vet jag inte. Alltid är någå barn upptagna.

Nå man sir sen!


3 kommentarer:

  1. Aj vadå sammet? Äkta kattskinn vettja! Gjort av vildminkshår. Trorja!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hänget har en väldigt vacker upphängningsögla. :)

      Ögla

      Radera
  2. Jo jag hoppas dom andra blir lika fina.

    SvaraRadera