torsdag 15 mars 2012

IDAG I VERKSTADEN
började jag med hängena. Jag gjorde som då med Vilkkumaas smycken. Liksom "löpande band". Först såga jag hängena, sen såga jag sargen och sen hamra jag texten. Så tillsvidare har allt gått bra.

Och sina smörgåsar kan man glatt äta medan man jobbar  : )

MED SKYPE
var Caro en stund i kontakt med Aron i dag. Aron vinka glatt och ropa "mamma vindolle". Av nån orsak kallar Aron flygplan för "vindolle". Pappa hade tydligen förklarat för honom att mamma har farit med flygmaskin. 

AV FÖREKOMMEN ANLEDNING
gjorde vi stora matuppköpet idag. Jag nämnde i går att T skall på reklamfolkträff. Alltså på dagen. Och stackars jag kan inte köra jeep. Jag hann också med min nya trad, tuppluren före yogan.

YOGAN
var ok och jag bad Monica att hon skulle hjälpa mig att komma upp i huvudstående på ett annnat sätt. D.v.s att först lyfta benen vinkelrätt och sedan långsamt upp. Men för att få styrkan att lyfta benen måst man fokusera på ryggens ställning på ett nytt sätt. För tillfället sparkar jag mig upp och står på huvudet -  eller liksom på armbågarna - fortfarande med hjälp av Monica.

Och fortsatt trad hemma med yogasoppa, som den här gången inte var bortsch utan Zupa ar nûdelêm.


Monsieur hämta från Eestikauppa i går.


OCH SLUTLIGEN
hi hi hi!

Ni är ju inte många som deltar i mina tävlingar. Senaste år vann Anni en fin ring så nu var det hurja spännande. Vems namn står på lappen?

Här högen med lappar. Allt gick ärligt till.


Monsieur Controlleur Officiel tog sin uppgift väldigt alvarligt.

Och

vinnaren

blev

R a i l i i i i !

Grattis massor! Smycket gör jag nu snart på våren. Du är kanske på väg för att hälsa på Salminens på sommaren.  Då kan vi ju träffas  : ) Men det går också bra att skicka med post.

VÅRTÄVLINGEN
är ju på kommande. Inte långt dit. Typ maj. 
Lyckans er som har nånting att se fram emot  : )

4 kommentarer:

  1. Grattis Raili!

    Gilla-tätsy

    SvaraRadera
  2. Tack, tack alla Ni. Oi vad jag blev glad. Öppnade min mail och jag kunde inte tro att jag har vunnit. Jag brukar aldrig vinna.
    Jag har jobbat veckan och idag sista dagen och sedan är jag pensionär igen. Tuikku har varit hos uppfödaren och kom hem igår. Lite sur att jag hade lämnat honom men fin i pälsen. Han var trimmad.
    Jag och Tuikku ser framme mot att komma till H:fors i maj.
    Hälsningar till alla med tävlande.
    Raili

    SvaraRadera
  3. Kiva. Då ses vi så får du smycket som jag natutvis presenterar här på bloggen när det är färdigt : )

    SvaraRadera
  4. grattis Raili!!!

    caro

    SvaraRadera