tisdag 17 januari 2012

VINTERN HAR KOMMIT
Om det så är mulet eller sol, dis eller dimma ser det ändå så fint ut.

Den uppmärksamme ser vår övre vånings takfönster spegla sig i rutan.

Och på kvällen blev det ännu finare. Bara några köldgrader och vackert snöfall.

VI AVHÄMTA ARON
Caro var med för att vi skulle hitta. Dagisen är tillfälligt på Forsby sjukhus område. Alla barnen var ute på en stor gård. Det var ju ganska mörkt, men alla var helt glada ändå. Vi for alltså hem till Salminens. Caro sku till gym, därför var vi barnvakter.


Var vi än är börjar mofa alltid med att vattenkamma Aron.


Billek i soffan.


Aron demonstrerar sin motorcykel för mofa.


Här leks det med klossar.


Aron har en arbetsbänk med hyvel borr och hammare som alla för ljud.

Dessutom spela vi ishockey och måla med vattenfärg. Vi hade jätte trevligt, men när mamma kom var det ganska snart bara mamma och det var inte så svårt att säga "hej hej" till oss  : )


MINA BLOMMOR MÅR DÅLIGT.
Å andra sida var det visst så också senaste vinter. Den här tiden köpte jag fyra eller fem nya krukväxter. Dom var gröna och fräscha och i synnerhet ormbunken var stor och fin. Nu har två dött

och ormbunken ser ut såhär.

Tyvärr har också stora blomman från Nylandsgatan fått gula blad.

Blomman framme till vänster var en av dom jag köpte senaste vinter.

Jag fick ju också krukväxter av Annika. Den här callan plantera jag om i mylla. Det var kanske fel.

Den fick genast tyvärr en massa gula blad. För tillfället kanske lite mera långsamt, men ändå. T hade sett nånstans kukväxter till minus 50%. I alla fall borde man byta ut ormbunken.

I MORGON TILL STAN
bl.a på bokrean. Ett par böcker hoppas jag att fortfarande finns. Jag skulle hela tiden beställa, men det blev inte av. Dessutom skall jag kolla smyckeböcker. Visserligen så, att om dom är jättedyra får dom vänta till minusännumeraprocent.

2 kommentarer:

  1. Jag vet inte om du brukar ta del av din bloggföljare "Gingers" egen blogg. I alla fall så gör det kanske nu. Hon skriver så absolut vackert om sin "hittekatt" Patrick, som dog för några dar sedan. Sällan har jag gråtit så innerligt över en främmande katts öde. Där finns bild av Patrick. Se på dens ljuvligta fransiga öron. Berättar om alla strider han varit tvungen att utkämpa med andra "gat-katter"för att överleva. Ack ja. Oj så ledsamt man får efter både Mirrisar och Frassar ...
    Gillie

    SvaraRadera
  2. Ganska sällan har jag läst Gingers blogg, men jag gjorde det nu. Det var ju en lessam liten historia. Jätte speciell katt. Jag tror jag skall kommentera.

    SvaraRadera