lördag 21 januari 2012


 CIRCUS

är ett ställe jag inte varit på tidigare. Det är en nattklubb, men där arrangeras också konserter. Stället finns mitt emot Kampen, det är en f.d. Valintatalo. Dom här konserterna har inte numrerade sittplatser utan man står. Därför kom vi i god tid. Nattklubben hade flera bardiskar runt ett öppet golv. 

Så här såg det ut innan det börja.

Till min kamera har jag en omfattande manual som jag borde ha läst senast nu före konserten. Den här gången var jag nämligen med Monsieur och inte med min fotograf C. Bildernas kvalietet är vad den är, så zooma inte. Men jag tycker ändå att dom återger fiilisen bra. Jag var ganska nära scenen när jag fota - stående/dansande.

Dom sku börja 20.30, men börja 21.00  Det var inte så farligt. Publiken var två generationer. Dom yngre kunde orden till nya styckena. Ändå var det dom gamla pärlorna som tände alla.

Personligen tyckte jag att dom tre mörka som alla varit med i bandet från början hade mera karisma än solisten.
Jag tyckte att han var lite trött. Sjöng precis som förr men dom andra var helt enkelt gladare.

Det här var en rolig gubbe som härja på scenen. Dom mörkhyade drog många roliga stycken.

Det var visst saxofonisten som plötsligt kom fram till scenkanen med en lite konstig grej i handen. Han såg finurlig ut och plötsligt kom dom första tonerna till Kingston Town (killen till vänster). Vilket tjuuut från publiken! Här ser ni annars att jag har zoomat så att detaljerna längst bak är skarpa. Igentligen humor  : )

Efter ett par andra stycken kom Red, red wine och sen lite till och sen lekte dom att det var slut. Publiken ville ha dom tillbaka (sånt är ju inövat) så dom spela tre stycken till och sista var Can´t Help Falling in Love. Det var en utmärkt avslutning!

Grym trängsel tillbaka efter kapporna, så vi tog en lonkero till i stället för att trängas. En fin kväll!

Först sen på kvällen hemma när vi åt popcorn kom jag att tänka på mina fötter. Jag hade stått i tre timmar och av dom dansat 1,5 och inte det minsta ont  : )  Tack till podologen för fotstöden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar