söndag 22 januari 2012

DEN STORA VALDAGEN
"Så fånigt att rösta på valdagen. Man kan ju förhandsrösta. En söndag vill man ju vara hemma".    Om jag är bortrest förhandsröstar jag, annars vill jag följa traditionen.

Här togs det ett foto av mig för det var faktiskt kö innanför dörrarna. Jag är dessutom utrustad med min verkstadsväska, för jag hade sen kunder på kommande  : )


T beskar den här bilden så att jag syns bara til hälften. Det betyder att Eva Biaudet kommer att få hälften av alla röster  : D

ROLIGT BESÖK I VERKSTADEN
Fyra glada flickor. Vi diskutera den fina Lapiz lasuli-stenen dom hämta.

Det är lite dåligt med stenslipare i Helsingfors. SJH är enbart för hobbyverksamhet. På Mariegatan finns ett ställe och sen eventuellt Syrjänen och jag. Annars måst man fara till Lahtis. 


Men vi gick glatt igenom önskemålen. Fundera och planera. Två ringar och fyra hängen. Bredd och höjd och alla mått borde vara antecknade. Huruvida jag kan fortsätta blir säkert klart den här veckan  : )

TRAD SÖNDAGSPASTA
och nu skall här då följas med valresultat. Egentligen föga intressant.

2 kommentarer:

  1. Jag har nåt tag nämnt den där Somsola-stenbutiken mittemot Sokos/Hagnäs. Misstänker att du redan kommenterat den. Vad var det som var fel? Dyr? Mera hobby-mesta? Eller skitstenar av skitkvalitet? Oseriös?
    Gillur

    SvaraRadera
  2. Deras stenar är trumlade så man kan inte göra smycken av dem. Men nu är det en stenslipare jag behöver eftersom den stora stenen redan finns.

    SvaraRadera