torsdag 19 januari 2012

SISTA GÅNGEN VINTERVYER


i går kväll

och i morse.

Efter dethär skall det nog vara något helt hurja för att jag skall fota, så nu är det slut med den leken, men jag har en ny.  En torsdagslek  : )   Återkommer strax till den.

MIN NYA TELEFON
har spelat en stor roll i dag. Jag har provat på det ena och det andra och den är inte alls så komplicerad. Ändå kunde jag inte installera min kolumbus.fi för på min dator behöver jag inte använda lösenord så jag vet inte vad lösenordet är och det vill ju telefonen ha. Å andra sidan anses kolumbus vara lite retro så kanske jag borde som alla andra skaffa mig gmail-adress.

TILL YOGAN IGEN
i ett herrans väder. Tur att min telefon tål allt extremt  : )

TORSDAGSLEKEN
är sån att jag har kameran med mig när jag far till yogan. Jag fotar nånting lustigt och sen får ni gissa vad det är. Och här är dagens bild

Den som har gissat rätt fem gånger vinner pris .

OCH VEM KRÖP TILL KORSET
i Husis i dag? Jo, vår förtjusande europaminister. Han som på ett stort möte för dom nordiska länderna sa att mötet var paska och perseestä eller hur det nu var. Nu var det nordiska samarbetet såååå viktigt. "Jag vågar påstå att en orsak till vår framgång är det tarditionella och täta nordiska samarbetet", sade Alexander Stubb, så de så!

Städdag i morgon - på kvällen konsert.

4 kommentarer:

  1. klädskåpets dörr och keden som håller den på plats.

    Caro

    SvaraRadera
  2. Ok. Ska ännu se om nån annan svarar här inom några dagar : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Re. Stubben. Jag uppfatadde nog hans kommentarer om det nordiska mötet, som gällande just DET mötet. Inte tror jag han ville nedvärdera betydelsen och vikten av nordiskt samarbete. Mötet ifråga var alltså "perseestä",för att delatagarna "mötte" så dåligt och inte kom med några vettiga argument och förslag och slutsatser.. Lite just så där som man "möter" i Sverige. Man skall flumdiskutera först ett oändligt antal olika gånger, förrän man kommer till resultat. I alla fall så uppfattade jag saken så. Fast jag kan ju ha fel. (näääj... int kan ja...) ;)
      Pesten (Gilla P you know...) En veritabel pest! Typ pain in the a...

      Radera
  3. Han ville ändå förklara sig/be om ursäkt.

    SvaraRadera