lördag 26 mars 2011

Klockan är 20.45 - Earh Hour har just börjat. Jag passar på att blogga - kanske inte helt schysst, men alla lampor är släckta och tangentbordet är upplyst med ett stearinljus. De här var bästa tillfället att blogga, för sen när man glatt tänder lamporna igen har jag annat att göra, som att kolla hur rena alla kärl är för morgondagens fest. Jag ska ha kalas. Jag fyller år  : )

EN FÖRMIDDAG MED "SLOW LIFE"
Jag hade egentligen kiiru, men liksom brydde mig inte. Är det det som kallas slow life? Hur som helst hade jag tänkt mig till butiken about 14.00 men det gick till 16. Vissa drinksu-juttur fattades. Jag beslöt att stavgå tll vår K-market Masurkka. Bra beslut. Jag gick längs med Fosbyvägen och kom hem via Pohjolagatan. Hurtigt, men jag blev sömnig. Vårtrötthet?

Tupplur och sen lax. Nu sitter jag här med stearinljus och känner mig duktig som deltar i någonting globalt. Snart då tid att ta itu med dukningen. Vissa glas och kippor måst diskas först. Dessutom skall jag laga Tuikkus Mattes version av spenatsås. D.v.s med kall youghur, förvälld spenat och vitlök, salt och peppar. Jag tänkte att den får mera smak om den "drar" över natten. Berättar om hela menun i morgon.

4 kommentarer:

  1. Gratulerar!! Ha en rolig fest! :)

    SvaraRadera
  2. Grattis till födelsedagen och lycka till med såsen. Jag måste berätta hur begåvad lilla Aron är. Igår kväll ringde han till mig utan hjälp.
    Kram
    Tuikus matte

    SvaraRadera
  3. grattis från Ågeliborna fast Nista är i Israel!

    SvaraRadera
  4. Anni: Tack massor! Jo de räknar jag med : )

    Tuikkus matte: Såsen blev perfekt! Det tror jag att mina gäster också kommer att tycka. Jo,får Aron tag på en telefon brukar han lyckas : )

    Ågelibon: Tackar! Jo Tättä tyckte att Nista såg sakligt tiukka ut på bilden : )

    SvaraRadera