onsdag 9 mars 2011

IDAG I VERKSTADEN
var det proton till Caros ring som gällde. Det är viktigt å ena sidan för att få materialåtgången exakt uträknad. Slutliga ringen görs i vitt guld och då är det bra att vara exakt. Å andra sidan, för att jag inte tidigare har gjort dylik steninfattning. Jag undrar förresten om jag har hittat på den själv. 
Jag gjorde först ringskenan från början till slut för att ha den klar för infattningen. Sen då det kråtiga.
Eftersom infattningen är piku liten är det bra att lämna konkreta "vingar" att hålla i. Men när jag sen vid dagens slut jämförde ringskena och infattning, var dom definitivt opar. Med andra ord, det jag gjorde idag var prototypens proto.

IDAG VAR JAG DEPRIMERAD
Jag riktigt fundera att vad borde jag nu lyssna på för musik. Jag beslöt att slumpen sku få avgöra. Jag sträckte ut handen, tog tag i första bästa och fick en dubbel-cd i handen: "Hector Parhaat". Det var riktigt humor!

"LJUSRÖDA  FLICKANS" SKISSER
fick jag iväg i går kväll. Och jag visste att när jag öppnar datorn på morgonen finns där kommentar. Så var det och ett av dom sex förslagen hade kunden valt. Gäller att få smycket gjort inom marsmånad.

JAG DRÖMDE I NATT
att Gaddafi sa: Glöm int att sätta med fonterna! Då tänkte jag att aj ja, om jag int sätter med dom går det int att trycka det han sa att jag sku skriva. Så jag gömde fonterna i en rockficka i ett klädskåp  : )

4 kommentarer:

  1. När jag blir stor, skall jag måla dej en tavla som heter "Gömma fonterna".
    Gullan från Arabien

    SvaraRadera
  2. spännande :D (ringen alltså)

    SvaraRadera