lördag 6 april 2013

PÅ RIKTIGT
Jag var på väg till Rajala. Jag tyckte att min kamera inte funka som den borde. Gårdagens bilder blev fel och ännu i dag verka bilderna gulaktiga. Jag tvätta håret, satt make up, packa min väska och tog fram saker jag skulle ha med mig - jag hade på riktigt tänkt returnera kameran. Ändå gick jag till slut runt i lokalen och fota. T fråga om jag har tänkt sälja vår lägenhet.



Hur som helst såg nu allt helt ok ut. Jag bytte minneskortet till G9:an och det var inte stor skillnad på fotona. Nå, jag for int heller till Rajala och härja. Jag gick till verkstaden   : )



IDAG I VERKSTADEN
typ 2,5 timme. Ändå fick jag mycket gjort. 

 Här är konfirmationshänget polerat.

Baksidan är av nysilver. Här glödgad. Delarna skall ännu nitas ihop. Borde jag månne hamra baksidan lite?


Och här baksidan till det hänge som skall åt en gosse. Där sku vara fiskar för han fiskar gärna.


NÖJD
med vad jag åstadkommit gick jag hem. Kolla lite Gula Dagar -katalogen, men satte sen igång med trad lax. Dessutom ett fantastiskt vin.

 Sauvignon Blanc. Rekommenderat för lax.

Fota nu bara för att prova...


TEEMA
tänkte jag se på medan min man tänkte kolla "Candy" på Ava. 
Bra att man har två tv:n   : )

4 kommentarer:

  1. jag sku öva och testa med kameran före jag går och "härjar" nånstans... köper man en fin kamera skall man kunna använda den också, dom har ju lite mer finesser än bara en liten pocket digi kamera....

    SvaraRadera
  2. I två dagar hade jag ju bekantat mig med kameran. Ändå var det färgen på bilderna som störde mig. Det jag såg själv blev inte rätt med kameran, men nu plötsligt blir det : )

    SvaraRadera
  3. Kyllä huomaa että sulla on uusi kamera. Hyviä ja kirkkaita kuvia. Ihana kuva Miiusta :) Hyvän näköinen viini ja ruoka ;)

    SvaraRadera
  4. Juu hyvä kamera. Ja onhan tässä kamerassa
    enemmän "finessejä" kun vanhassa :)

    SvaraRadera