torsdag 18 april 2013

ÅSCH!
Nu blev det sent. Jag fastna framför en film av Jaakko Pakkasvirta. Svartvit från 1969, året jag blev student. Där var en story, men ändå var den kan man säga halvdokumentär. Rolig nostalgitripp.


STÄDA
flytta blommor m.m. I morgon skall jag torka golv. Hur som helst börja det regna just när jag gick till Alepa. Skulle ha Aron-maito och morötter åt mig och nånting annat vad det nu var.


CARO OCH ARON
kom femtiden. Dom skulle avhämta Helenas smycke, men blev sen ändå här. Vädret var för paha att fara hem i och Sande skulle komma någå åtta efter ett möte. Mofa var ännu hemma när dom kom så Aron fick vara på datorn en stund. Sen sku mofa på husbolagsmöte och vi gick ner med Aron.

 
          Aron tycker om att leka i mofas arbetsrum.

Med pengar och sånt.

 
 Trött mamma.


Vi lekte med bollar och BRIO-tåg och åt plocktalrik m.m.

 I lådan med mer elle mindre bebileksaker hitta Aron sina tuttar   : )

Åttatiden for dom, eller Sande kom efter dem. Jag stod i köksfönstret och vinkade åt dem och fick plötsligt syn på dom här gulliga fåglarna.

 Konkreta turturduvor i trädet framför vårt fönster. Titta så dom är söta!



MORÖTTER
400g djupfysta hade jag köpt. Aj jo, dessutom matlagningsgrädde. Så det blev en likadan purésoppa som på tisdagen. Men nu då alltså enbart morötter. Krydda med salt, svartpeppar, korianderpasta och smör. Gott!


I MORGON
golvtvätt och Mustauppköp. På lördagen kommer min son med Inka på besök. Jag skall ha exakt samma menú som på min födelsedag. Men före det skall vi göra nånting humor i verkstaden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar