söndag 21 april 2013

LÖRDAGEN
blev en riktigt rolig dag. Jag var färdig i tid med dukning, blåbärssemifreddo o.s.v så jag hann bra till verkstaden lite tidigare. Liksom ordna mina reklamer. Lite över tre kom Monsieur, Kalle och Inka. Det blev skumppa och sen börja jag presentera mina högar. 

Den här fina reklamen blev utsedd till årets bästa 4-färgs helsida i Helsingin Sanomat. Jag var Ad. En Seija Vuorela var copy. Den spara jag. Men sen kom det nu det ena och det andra inte så fint så vår roskis fick ganska mycket både energiajake och papper. Ändå hann vi inte med mer än 1/4 del tror jag. Nå, en rolig grej som man kan göra en gång till.


HEMMA
blev jag uppvaktad.

Av Kalle en bok som heter "Helsingfors med I.K.Inhas ögon". Sjukt fina fotografier. Och av Inka shampoo och balsam och choko hon alltid gör själv.

 Se så gott!

 
Här en glad Kalle.


FÖDELSEDAGSMIDDAGEN
var helt samma menu som då på min riktiga dag.

Avocadosallad...

och Balsamvinägergryta. Här säger Kalle åt Inka att "leiki suomenruotsalainen".

Och natutvis semifreddon, men den finns det ingen bild på.

Men kolla här: fem lysande lampor på samma bild.
Våra barn for tolvtiden.

TIOTIDEN
väckte mig Monsieur med någå roligheter och så läste jag Husis två timmar. Bytte lakan och gick till verkstaden för att städa. När det var städat tyckte jag att jag kan ju passa på att jobba lite. 

 Jag lödde ihop Inkas pingla.

Dessutom fick jag äntligen ordning på Jonathans kors   : )



EN PROMENAD
till en blomsterträdgård här i närheten. Jag skulle köpa en ljusröd liten bukett till bebin här i nedre våningen som kom hem i går. D.v.s Sagas lillasyster. Men dom hade stängt. Det får bli tills i morgon. 

TRAD
söndagslax med majspasta. Senare skall jag kolla en film kl 21 på femman.


SLUTLIGEN
Jag hitta Ben Hur-reklamen. Jag hade ett större projekt för Kino Palats. Fina logor och layouter och ideér. Nå, det blev ju ingenting. Där hitta jag annonsen.

Men dumma jag - det var inte Viking, det var Silja   : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar