tisdag 2 april 2013

IDAG I VERKSTADEN
3-4 timmar. Just när jag gick hämtades posten. Där var ett tjockt kuvert från Sanne - min väninna som bor i Hamburg. Hon har bott där säkert 40 år. Jag tog det med och läse det sedan med fötterna på en stubbe. Ett ganska långt brev med ett födiskort åt mig och ett foto.

Småningom kom jag igång. Som ni såg var Calles konfirmationskors litet och dessutom var baksidans nysilverplåt tunn. Nu gör jag konfirmationshänget lite större och med både silver och nysilver av 1 mm plåt.

 Här är delarna utsågade.

Och här korset lött på plats.

Jag lyssna på Pink Floyd och Njassa från Radio Helsinki. Och jag åt Muminkarkkir. Så nu vet ni det   : )  Skön promenad till Alepa. Jag skulle ha ganska mycket. Och fortfarande ljust när jag kom hem. 

Här fanns en skvätt korvsoppa som jag fortsatte med lite broccoli och palsternacka. Dom hade blivit över från grytan på min födelsedag. 


 I MORGON
program hela dagen. Jag skall äta lunch i Sandvikshallen med Kasper som jag var mentor åt i många år. Sedan skall jag köpa ny kamera, men jag är osäker på till vilken kamerabutik jag skall gå. Och kl 15 träff med Damys gäng och Monsieur utanför Hotell Paasi. Det är nu ombyggt för tredje gången och är ett designhotell. Blir intressant.

Monsieur har börjat kolla nån film. Jag hade tänkt se "Eikan Pumppu" på Teema. Som sagt: bra att ha två tv:n   : )
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar