onsdag 10 april 2013

KLOCKAN SJU
hörde jag hur en glad Aron kom upp för trapporna. Först drog han i mofa och sa att han är tung och sen "väckte" han mig och fråga om vi hade sovit gott. Jag satt sen halare och sockor och sånt på honom och sen vinka dom i trappan och sen på gatan när vi stod i fönstret.


BRA
att komma igång kl 7. På det sättet kom jag en timme tidigare iväg till Hullut. Ett lustigt sammanträffande. Först köpte jag 500ml Marseille citron flytande tvål och kom sen ner till bottenvån för att köpa Sensai mascara  och Biotherm lotion. Och då håka jag att vi inte har någon liten flaska för citrontvål. Så jag for opp tillbaka och då stötte jag på en rolig Gilla. Hon kom sen med upp till "hem- avdelingen" och så diskutera vi vad vi skulle köpa och sen sa vi adjö.

Jag gick till Syrjänen efter min ring han hade reparerat och så gick jag via Claes Nyström och snarvla lite och sen till min tébutik och Yves och via sokos matavdelning hem.

Allt det här släpa jag hem. För att få ADN vegetal i mitten måste jag köpa duschcreme, ansiktstvätt + ansiktsvatten och handcreme. Till saken hör att man fick rabatt på det mesta så därför behövdes så många produkter. Visserligen använder jag dom alla, men ändå. Själva ADN:n är inte så viktig   : (  

Och från Stockmann då dom där Marseille-produkerna + Sensaimascara och Biotherm.  Och från Demmers Teehaus grönt té och dessutom två flaskor is-té.


MONSIEUR
körde Caro och Aron till örondoktorn - allt väl. Och sedan blev det då frittata på en massa gammalt groll.

 Konkret blandsallad. Kinakål, frisé och en inhemsk blandsallad Caro hämta.


 I MORGON
igen Hullut. Först tänkte jag kombinera med yogan, men jag far nog skilt på förmiddagen och skilt till yogan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar