söndag 4 januari 2015

På riktigt

subbigt väder. Dimma och regn. Vi fundera på vad vi sku äta och Monsieur googla och hitta ett jätte fint recept som jag skall skriva i morgon. Vi hade sej och grädde från tidigare.

Vi for till Musta och efter det till Caro. Hon var ensam med sina båda barn. Sande var i Vitryssland. Han spela ju länge ishockey förr i världen och nu är han typ senior och spelar i ett lag fortfarande. Det är senior ishockeyspelarnas VM turnering i Minsk.

Hoppas dom vinner.

Aron blev så hurja glad när vi kom dit. Och exakt då vakna Amanda som sovit ett par timmar. Hon var helt rufsig i håret. Här lite bilder.

 Amanda äter glass.

 Rufskajsa!

 Aron leker med sina Lego-gubbar och äter också glass.

 Här skall Amanda slåss.

 Aron surfar.

 Spiderman med Amanda som dinosaurie i bakgrunden.

Mamma är glad.


Vi var där säkert en timme. Sen for vi hem och konstatera att det bara var att sätta i gång med maten som blev god. Jag skall ge receptet i morgon.

 Sej med parmaskinka rosamundapotis och gräddsås.

Sen diska Monsieur och jag satt bilderna på bloggen. Vi titta sen på en helt ok fransk film med Audrey Tautou. Den börja klockan nio och så sod det att den sku ta tre timmar. Den tog bara två.

I morgon kommer mamma, Aron och Amanda hit över natten. Amanda skall börja i dagis nästa vecka så mamma är med i början några timmar. Och nu är då Aron här eftersom Sande for till Vitryssland och spela ishockey.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar