lördag 10 januari 2015

Idag igen

en trevlig dag. Monsieur hade gjort frukost åt mig som han alltid gör lö-sö. När jag ätit och läst Husis dammsög jag. Det gör jag i allmänhet på fredagar. Monsieur var på bibban och sen gick jag i duschen och sen gick jag ut. 

Jag hade beslutat fara till Stockmann.  Först till femtevåningen efter handpumptvål och handpumpbalsam. Sen till delikatessen efter det ena och det andra och så satt jag tio minuter och vänta på min nummer vid charkuterierna.

Jag for hem. Läste slut Teiren i bussen. Trodde att nån annnan hade tryckt, men nej. Nu hamna jag till ändan av Backasgatan. Åsch!

Jag kom hem och börja med maten. Samma som senast. Sej och parma. Men nu gjorde jag så här.

 Hela skivor ovanpå sejfile´en.

  Det blev gott!

Vi hade nämligen 100g parma till gårdagens tomater och nu 100g till dagens sej. Alltså paketet bestod av 200g.

Sen sku vi se på en helt sjukt fånig film som hette Iron Sky. Flickan som presentera var korkad och sen när den kom igång tala grabbarna hela tiden. Vi valde Elvis   : D

I går kom det sen ingen Skavlan. Kanske på Sveriges tv, men inte på vår. Det kom i stället om poliserna som sköt ihjäl två typer på ett trycker och en i en butik.

Vi titta i stället på Taxi Driver. Helt hurja bra. Jodie Foster var bar 13 år då filmen gjordes. Det var ju Taxi Driverns grej att ta livet av typerna och rädda Foster... Vi har sett filmen tidigare.

Nu kanske natt te´.
Få se va jag gör i morgon...

2 kommentarer: