måndag 31 mars 2014

Idag i verkstaden

morgonskift. Strax efter tio var jag där. Och som jag berättade i går, börja jag med att putsa länkarna och fila och använde också tyvärr tänger. Sen använde jag en sandpappers grej för hängborren och sen polera jag med stora polerarn och sen satt jag keden i fairyvatten som blev helt svart. Och sen i nytt fairyvatten. Nu passa jag på att såga en silver sak att stämpla på. Keden satt jag nu i trumlarn där den var tror jag två timmar. Jag såsa med första silversaken så jag fick göra en ny. Nu borra jag hål och fäste en länk. Till den första sku jag löda fast en halv ring, men det blev inte bra. Lodet rann in i stämpeln. Ja ja.

Nå nu sen då dela jag keden i två delar och fäste dem i varsin länk och sen fäste jag låset i ena ändan och länk och plakett  i andra ändan och så var halsbandet färdigt    : )



Måst i morgon skaffa en ask innan jag meddelar min kund.


CARO, ARON OCH AMANDA
kom till verkstaden för att söka lite mera legor. Eller vad det nu var för bilar och små gubbar. Dom gick till oss och jag blev kvar och städa och fota halsbandet. Nedersta bilden fota Caro här hemma hos oss.
 
Dom kom hit för dom sku ha bostadsvisning.  
 
 Här är det som dom hitta i verkstaden.

 Aron har byggt fina saker.

Amanda skojar med mofa.


DOM FOR
strax efter 18 och jag börja med maten. Ändå lekte jag med Miiu till och från    : )
Det hade blivit så mycket potismos över så jag stekte liksom biffar.


CARO OCH MONSIEUR
är lite förvånade över att mina bilder är så små. Eller dom får vara små, men sen borde man kunna förstora dem och det lyckas inte. Jag måst antagligen be Caro om råd. Monsieur var irriterad när hans fina vinflaska inte gick att förstora. Det som stod på etiketten var Fortuna Chile. Organic Red Wine. 1 liters plastflaska. Kostar 9,99. Men som sagt, hur jag skall få bilderna större vet jag inte.


SLUTLIGEN

GFH

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar