onsdag 26 mars 2014

Idag hemma

sov jag till kl 10. Monsieur glömde att väcka mig. Hur som helst koka jag kaffe och allt var frid och fröjd. Fortfarande är jag trött och snuvig och hostig. 

Jag skulle byka ett draperi framför ett köksutrymme i pikakone, men fläckarna försvann inte. Så jag satt den sen i en lakanmaskin liksom 60° 2 tim. Nu låssa fläckarna, men den blev otroligt skrynklig. Efter nån timme strök jag den och där hänger den nu och ser gb ut.

MONSIEUR
gick sen på ett bolagsmöte och jag laga vår Siciliensallad. Vi skulle efter Miiu när min man kommit från mötet.  Klockan var typ någå åtta. Kalle bjöd på bladsallad som varit i ugnen och var kryddad med olivolja och salt. Himla gott! Vi packa ihop vår Miiu i buren och for iväg. Och när den kommer hit blir den allid lika glad.

Nå här ser den lite sur ut, men den var glad   :)

SALLADEN
var god och man fick ett par glas vin.


TIDIG VÄCKNING
i morgon. En Amanda hämtas hit åttatiden och Aron far till dagis och sen tiotiden kommer väl mamma hit. Då skall hon få god frukost... 

Dessutom skall jag efter ett smycke till verkstaden som jag skall skicka åt min adept och sen gå till apoteket efter hostmedicin. 

Yogan lämnar jag imo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar