torsdag 20 mars 2014

I dag

var Caro inte på babyrytmik utan hade reserverat fina hyllor på Vekara-kirppis. Ändå kom dom ganska exakt samma tid som dom brukar på torsdagarna. Mofa var över en timme och promenera med Amanda. Caro åt sin brunch och jag fortsatte med kaffe, bröd och Husis.

ENORMA
lådor fulla med foton finns i ett skåp. Caro brukar ofta se på dem och nu ville hon visa Kalles och hennes lekrum. Hon bloggar antagligen i morgon. Ändå börja jag också titta på fotona och så valde jag ut några roliga.


Det här är vid Högbensjön. Mitt emellan Svartå och Karis. Där bodde vi säkert någå sju, åtta år. Skönt att komma med bil från dörr till dörr   : )

 Caro, Kalle och pappa med en gädda.

 Här simmas det i Högben.

Vi bodde bara i en liten bastu.
 Här jag med en rätt så mörk whisky.


Roliga barn härjar   :D

CARO
och Amanda gick efter Aron. Jag åt weetabix, tog en lur och for till yogan. Det finns en asana där man står bredbent och skall göra saker med armarna och nu sa Monica att det gick helt massor bättre för mig att få armarna liksom böjda över ryggen mot marken. Nånting hade liksom "lossnat".
Och exakt lika fint huvudstående som senaste gång.

MONSIEUR
behövde Coldrex och pastiller så jag hämta från Stockmann. Nu hade det blivit en grym snöyra. Ändå hemma allt trad och antagligen blir väl också morgondagen trad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar