onsdag 19 mars 2014

Idag i verkstaden

morgonskift. Min uppgift var att fila och polera infattningarna. Och att hitta rätt sten för rätt infattning. Ändå texta Kalle att han känner sig febrig att hur månne det går med Midlake. Nå, jag börja fundera på någon ny kamrat. Hade tre på förslag...

Här ändå två verkstadsbilder.

 Här ser man klart och tydligt finsilverfläckar.

Men dom här länkarna blev bra    : )

CARO
Amanda och Aron stack sig in för att Aron skulle få lite Kalles plastgubbar. Han hämta ett hemst fint verktyg åt mej. Jag skall fota det snart. 
Och Kalle ringde att han känner sig helt ok att det blir nog Midlake.

Caro med barn gick hem och jag städa lite och gick sen hem och där blev det outfit och makeup. Vi hade träff på ett ställe på Annegatan som heter Patrona. En mexikansk restaurang där hela personalen var utländsk. Den var i princip proppfull (så lär den alltid ska vara) men vi fick varsin plats vid fönstret och så beställde vi Margeritas, öl och en menu´ med sku det ha varit sju små "bitar".

 Först fick man dom här!

 Här Kalle med en sak att rulla ihop.

 Och plättrullar med kött innuti. Ändå fota jag inte allt.

 Här då efterrätten.

Och bakom disken.


MIDLAKE
följande. Klockan närma sig tio. Kalle köpte varsitt glas vin åt oss. Sen börja dom spela. Många låtar från skivan Van Occupanther som är gammal och sen då nya stycken från skivan som kom ut till julen. Jag hade igentligen ingen aning om hur dom ser ut. Jag har bara lyssnat till deras musik. Här då lite bilder.

 The leader of the band...



Ändå var ju i princip hela Van Occupanther producerad av Tim Smith 2006. Han hade skrivit texten till sångerna och gjort musiken och tagit fotona. Nå, visst var han ännu med här i orkestern, men en Eric Pulido var nu liksom frontfiguren.

Och här är då Israel Nash som var den som spela en timme först. Han var med i näst sista stycket. Sista stycket visste jag precis, men nu har jag glömt det...

Vi blev sen kvar med Kalle och tog var sitt glas vin med soda när vi vänta på att högen av folk sku tränga sig ut. Det tog lite tid. Ändå hade Midlake sagt att dom väntar och hälsar på alla så där stod dom vid sitt försäljningsställe. Jag måste ju säga åt solisten och sen åt dom andra grabbana att dom var "so great" och vad jag nu sa och så köpte jag en t-shirt och solisten Eric skrev sin autograf.

Jag var hemma ett-tiden och i säng halv två. En orsak till att jag sov till nio.

Här lite sömnig i min fina t-shirt.


MONSIEUR
for till Arbis efter sitt skåp och jag hasa här och gick till verkstaden strax efter två. Nu gällde det då att polera bort finsilverfläckarna. Det fanns på alla sargar...

OCH HEMMA
vänta då Caro, Aron och Amanda för dom hade bostadsvisning hos sig. 18 tiden stack dom och här blev det frittata.

Det tog tid att få alla bilder på datorn och sen tänkte jag se en italiensk film men brydde mig inte sen. Åt glass och börja blogga.

I MORGON
Caro och Amanda här och på kvällen yoga.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar