tisdag 15 oktober 2013

Utomhuspunttis

på morgonen. Åtta opp, drack några téklunkar, tog stavarna i handen och gav mig av. För att känna efter hur dom här nya systemen funkar, beslöt jag vara försiktig i början. Jag tror jag sa till er att där är fyra maskiner, men där är bara tre och dom har alla tre olika system. Endel är lättare att använda endel tyngre. Endel gjorde jag sexti gånger, endel tretti men en version var så tung att det blev bara tjugo gånger. Caro hade sagt att ta nupulahandskar så du inte får baciller och då får du också bättre grepp. Nå, dom hade blivit i min ficka. Kiva! Nu som första gång var jag där 1/2 timme. Ändå konstatera jag att utepunttisen skall bli onsdag morgon, för då tvättar jag håret.

 Sömnig. Dessutom skevar mitt vänstra öga eller liksom högra.

Jag tror inte jag behöver ny outfit. På vintern kan man sen ha mera saker under.


HEMKOMMEN
dusch och god frukost. Det hade gått en liten timme eftersom jag var ute, så nu hade klockan hunnit bli bortåt ett.


IDAG I VERKSTADEN
fortsatte jag med Camis hänge. 

 Här alla delar lödda på plats.

Och här glasbiten infattad. Jag hade tänkt sätta också det här smycket i polertrumlarn, men jag tycker det blev helt ok när jag polera det med vitt vax. Ändå måst jag ta bort glasbiten för  jag har glömt att stämpla. 


TILL ALEPA
gick jag sen för att köpa ingredienser till en kycklingsås. Jag tänkte nämligen laga den färdig så att det är bara att värma när vi kommer fram.Vi far alltså med 17.15 båten.  Dom har lovat bra väder för morgondagen, men få se hur det blir torsdag och fredag.


DEN EKONOMISKA STORMAKTENS KRIS
såg jag just. Den handlade om bakgrunden till finanskrisen i USA. En bra film! 
Nå, HBO-filmer är väl för det mesta bra


SLUTLIGEN
Om ni i framtiden vill via nätet köpa tandpastan Beverly Hills Formula skall ni googla BOCCA.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar