torsdag 3 oktober 2013

Trad torsdagsfrukost

som jag igen glömde fota. I synnerhet jugurten är fruktansvärt god med råriven ingefära, flytande honung och eko myssli. Jag har bytt till en Ingmans Yoghurt Naturell. Sku det ha varit så att det var den enda som fanns på butiksbåten. Tack för det!

CARO
och Amanda dök upp halv tiotiden. Caro servera sig frukosten och Amanda fick bärmos. 

 Den här gången nypon.

                                                Det hade hon inte fått tidigare   : )

MOFA
gick med Caro och Amanda till fotografen. Fotografen tog ett passfoto av Amanda. Caro skall kanske fara till Tallin med Sussu och hennes bebi och då måst bebina ha pass. Under tiden skicka jag kvittun o. dyl till mitt försäkringsbolag och kolla med banken hur mycket jag kan lyfta från mitt konto.

ARON
avhämtades från dagis av Caro och Amanda. Strax efter fyra dök dom opp och jag ringde till Mofa som hade gått till biblioteket. Jag härja lite med Aron och hans dinosaurier, men småningom skulle jag till yogan.

BUSSEN
går här utanför oss 17.15 så jag har god tid att t.ex gå runt ett extra kvarter i Tölö. Allt gick i princip ok idag förutom att stå på ett ben och på huvu. Nå, Monica sa ju nog att bästa huvudståendet för i höst, men det tar ju nog tid innan jag är lika duktig som i fjol.

VÅRA BÅTPLANER
fortskrider. Rönnqvisten var ändå kanske lite gammal. Från 1996. Nog i gott skick, men ändå. Så nu far vi till Ekenäs i morgon och kollar en Terhi Nordic C med 25h Mercury. Båt och motor från 2008.

Månne det blir affär   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar