måndag 28 oktober 2013

På natten

vakna jag av att det regna ganska hårt. Ändå hade det slutat på morgonen. Lite droppar på fönstren och gatorna var våta. Ändå beslöt jag ta en stavpromenad till utomhuspunttisen. Jag gissa att sitserna kommer att vara våta och då kan jag ju göra en längre stavprome, men hjulen för skuldrorna och sen då ståfuntionerna gick bra. Jag borde väl ha haft en trasa med att torka sitsarna. Jag gjorde allt två gånger. Endel rörelser 80 + 80. Sen gjorde jag en längre stavgång runt idrottsplanen.

Hemkommen ringde jag till Aava och fick tid hos min ortoped kl 16. Och nu gick jag först i duschen och sen blev det frukost först någå halv elva. I samma väva ringde min moster. Igen tror jag att jag tala minst en halv timme.

Till verkstaden efter frukosten. Jag undersökte det vita hjärtat och konstatera att det måst få en klo till. Ändå hade jag inte kameran med. Jag fortsätter i morgon. Hoppas det blir fint!

Sen for jag då iväg till Aava. Ortoped Nikku hade bekantat sig med hermorataresultatet och han tyckte att rygge inte skulle röntgas. Han tyckte att jag sku sitta utan ryggstöd, fortsätta med stavgång, jumppa och yoga och äta C-vitamin. Jag visa åt honom "plankan" som Caro lärt mig och han sa att om det int tar ont kan jag riktigt bra göra den. Nå, benet blir nu knappast friskare, men han sa att jag kan nu sen återkomma om det blir värre.

Jag gick till Stockmann. Fjärde våningen. Åt ljuvlig hasselnötsglass. Gick sedan ner till bottenvåningen och köpte C-vitamin.


EN ENORM BRUN TVÅL
har jag haft i över ett år. Den var från Yves.

Nu ser den ut så här.

Jag skall önska mig en ny stor doftande av Caro till julklapp så jag köpte en tillfällig. Jag kunde inte alls besluta mig för hudan så tanten blev väl lite irriterad, men det blev ändå den här.

Ändå sa människan att den är vit. Det var den inte alls.

Jätte vacker ljus gul eller liksom ljus orange   : )


FRÅN DELIKATESSEN
massor. Bröd, plommon, äppel, banan, tomater, knack-korv, sill, potis, kryddgurka, jugurt m.m. Dessutom undrar jag om jag redan hörde lite julmusik?

Så det blev trad sill, nakki, potis... samt isvatten.

Det kommer två bra filmer i dag: Hilton på ettan och Wall Street: Money Never Sleeps på Subben. Hilton handlar om ungdomar i ett hyreshus som efter grundskolan inte mera har något mål i livet. Den kan man ju nog se på Arenan. Om nu Wall Street sku råka visa sig bra.

I morgon verkstad.

SLUTLIGEN
Ni såg säkert min hökuggla i Husis   : )


2 kommentarer:

  1. aj vah? ha du skicka in den där bilden som du fota på lande??

    SvaraRadera
  2. Nä, men liksom en likadan : )

    SvaraRadera