måndag 14 oktober 2013

Min blogg

fyllde tre år i lördags. Min mening var att nämna det både på lördagen eller då på söndan, men först nu kommer jag ihåg det. Det kunde ha blivit ett glas skumppa på lördagen, men jag var ju ensam så vem sku jag nu sen ha skålat med?


HÄR DET GODA
jag köpte på GSW-mässan.

 God och hälsosam isländsk jugurt.

 Delikat rökt ost från Saaremaa.



DEN HÄR KONSTIGA BOKEN
hitta jag i min bokhylla när jag skulle läsa nånting mellan Knausgårdarna. Jag antar att den fanns i min mammas bokhylla och sen tog jag den och sen hitta jag den först nu. Jutta Zilliacus bok som nu inte är nånting att hänga i julgranen.

Ändå ska jag nu läsa slut den när jag en gång börjat. Jag har inte så mycket kvar. En bra Hemingway sku ha suttit bättre. Eller är det så att man inte skall läsa nånting mellan Knausgårdarna utan bara trean, fyran, femman, sexan i ett kör?


IDAG I VERKSTADEN
fortsatte jag med Camis ring.

 Den blev färdig.

Den blev fin!

Drygt en timme var ringen utan glasbit i polertrumlarn. Under tiden fortsatte jag med det gröna hänget.

Det här är liksom underlaget. Glasbiten vilar på en kant så att ljuset lyser igenom. Och så kommer dit klor eller kanske lite bredare saker.


MONSIEUR
hade jag ingenting hört av så 17.15 ringde jag hem och han hade tydligen just anlänt. Jag gick till Alepa efter sill, potis, nakkir m.m - trad måndagsmat.


I MORGON
tror jag att jag skall inleda dagen med att gå till jumppamaskinerna.
Stavgå   : )

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du skall ta och läsa årets Nobel-pristagare mellan Knaus-verserna. Hon e min favvo! Senaste vår sade jag till mina läsecirkeltanter att nuska vi ta å läsa Alice Munro, för hon får nästa Nobel-pris och då får man inte på biblo mera tag på hennes böcker.

    SvaraRadera