onsdag 30 oktober 2013

Fin morgon

med vackert väder. Jag skulle till tandläkarn. Hon var av den åsikten att eftersom den ena tanden var skadad hade jag använt den andra för mycket så den börjat värka. Hon tyckte att jag skulle gå "till grannen" och ta en röntgenbild på alla mina tänder. Det gick bra och nu skall jag dit igen om en vecka.

Sen gick jag långsamt till Klockriketeatern. Där var typ någå 40 tanter i 60-70 års åldern. Nån enstaka gubbe.

Trappan upp till teatern.

 Caféet.

 En anspråkslös plats för monologen.

Johan Fagerudd som kunde utantill C.S Lewis hela grej 45 min. Det var på riktigt trevligt. Han var verkligt bra. Hela monologen gick perfekt. Men varför jag köpte boken är jag lite osäker på.

Nå, jag väntar nu här att dom ringer/textar att vart jag skall betala...


DESIGN FORUM
finns på samma gård. Då och då har jag varit där på kaffe/grönt té. Nu tyckte jag att det sku sitta bra, men där fanns en lång kö tanter från teatern så jag gick til Stockmanns fjärde våning. Fortfarande snål på grönt té.

Men ingen aning om vad "tårtan" var. Äppel?

HEM
via delikatessen och när jag steg av bussen konstatera jag att jag glömt salladen. Promenera med min tunga kasse till Alepa. Köpte sallad - kom hem.


VÅR DATORMUS
har blivit råddigare och råddigare. Den har såsat till det på riktigt så i dag hämta Monsieur en ny. Nu går allt tusen gånger bättre.


MIDDAGEN
blev stekt potis och grillade hönsbröst från Stockmann. Nu hopps jag bara att jag hålls vaken till Madventures: LSD


TORSDAGSFRUKOST
i morgon. Sen skall Caro till Inka och få håret lagat. Amanda är här hos oss. I vilket skede vi nu sen då köper landemat är lite osäkert. Jag borde ju också till yogan. Vi far nämligen till lande fredag morgon.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar