tisdag 29 oktober 2013

Voj nej ändå!

Jag hade redan skrivit hela min blogg. Massor intressant. Nu får jag börja från början. Jag såsa när jag sku kolla C.S.Lewis på Google. Jag hade skrivit så fint. Fan också...

Nå bara att börja från början:
Rubriken var så konstig för den hade blivit där när jag gick ner för att se en riktigt bra film: The Boat That Rocked. Den räckte över två timmar. Liksom ett Radio Nord-drama.

PÅ FÖRMIDDAGEN
hade jag två extra uppgifter. Först beslöt jag kontakta GymPark om att en punttisgrej hade blivit av med plastplattorna där det stod instruktioner. Svar har jag inte fått ännu. Sedan kontakta jag mitt försäkringsbolag för dom hade lämnat bort en lite större summa. Nå, mannen lova betala på mitt konto.

Sen gick jag till verkstan. Camis tredje smycke blev nu färdigt. Ändå behöver hon inte köpa alla.

Här är nu då en extra klo uppe på hjärtat. Men ser man att det är ett hjärta?


SKISSER
står nu sen på programmet. Ett hänge åt Noras pojkvän och mera invecklade saker åt en annan människa. Men sen är det slut. Jag har en längre tid haft planer på en utställning. Slutarbetet i skolan var ett châteleine åt Stefan Lindfors. Det var visserligen invecklat, men jag tänkte mig roliga saker åt kända finlandssvenskar. Ändå måst man först göra några, hyra galleri, kanske få ett stipendium, göra mera châtelaines...   Ja ja.


TANDLÄKARE
i morgon. Har haft lite ont i mina hörntänder...
Och i sambnad med tandläkarbesöket tänkte jag kolla Johan Fagerudd på Klockriketeatern. En monolog av C.S.Lewis: Anteckningar under dagar av sorg. Det passar bra för det är klockan 14 på Skillnadsgatan.

Nu i säng eftersom jag måste blogga allt  på nytt.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar