torsdag 10 oktober 2013

Jag har suttit här nu

en längre tid och funderat över hur jag skall börja. Eller skall jag helt enkelt skriva "Trad torsdagsfrukost".  Så var det ju. Jag stod med sopborste och skyffel i handen när jag hörde Caros nyckel idörren. Amanda var vaken och rolig. Hon gör alltid lustiga miner med munnen - den blir liksom lockig. Och så vidgar hon näsborrarna   
: D 
Hur som hels fick vi igen engång god frukost med jugurt o.dyl. Jag läste Husis och broschyrer och handlingar SeaWell hade skickat till mig.

TILL DAGENS PROGRAM
hörde att kolla jumppamaskinerna som finns mellan oss och Mässhallen. Där finns fyra maskiner och alla har tre olika funktioner. Så här fin skall jag inte vara i fortsättningen. Jag skall börja gå dit på tisdagarna.

Jag undrar vad jag gör här...

 Eller här. Månne jag liksom skuffar med fötterna?

Jag måst kolla vad jag har för sportkläder. Verrare? Dessutom tror jag att maskinerna är där hela vintern. Månne snön tas bort så man kan gå dit?


SMÅNINGOM
gick vi sen hem. Caro hade mat med sig och fortsatte med nånting på sin dator. Jag satt i en stol och läste Grafia och plösligt hörde vi båda en snarkning. Det var jag. 
Eftersom Monsieur sku på husbolagsmöte och jag på yoga gick Caro sen hem med Aron när hon sökt honom från dagis.


YOGAN
var helt ok. Till och med huvudståendet gick någorlunda. 

Via Hullut Päivät efter flytande Marseille-tvål till badrummet. Dessutom ett par handdukar.


Och till tunnelns K-kauppa efter en tölkki piimä och tog nu sen en cocisburk. Säkert onödigt. 
Hemma dusch och siskonkorvssopperest.


I MORGON
far Monsieur till lande på eftermiddagen. Jag skall till GSW på söndagen med Anni. Ändå har vi sådan plan att eftersom Sande har en ledig höstvecka far dom till Bredvarpet på måndan, då kommer Monsieur därifrån. Stugan är varm och skön. Och sen far vi dit på onsdagen. För mat och sånt. 


SLUTLIGEN

Vår balkong är helt full med lönnlöv!

2 kommentarer:

  1. Gå nu och köp nya "jumppa" klder så är det ännu roligare att börja ny sport :)

    SvaraRadera
  2. Ok. Men du skall komma med och välja : )

    SvaraRadera