torsdag 25 augusti 2016

Klockan sju

steg jag upp. Fick grönt te´och gick i duschen. Monsieur kom småning om. Här blev gott kaffe och goda bröd och jugurt. Jag satt i köket och åt. Lyssna på Muistojen. Skrev dagbok och läste Husis. Sen skulle jag småningom till Inka. For hemifrån klockan elva och hann till henne i tid till klockan tolv.

Monsiuer hade hälsat till henne och nu tyckte han att jag inte skulle färga det ljust. Inka tyckte lika. Det skulle bli grått. Hon tvättade det och sen klippte hon det. Det gick på en timme.


Se så söt jag blev!

Sen gick jag till Stockmann. For upp till åttonde, men där fanns bara någå underliga viner så jag köpte igen jordgubbsglass där nere. Den var god! Jag tog en bild av mej som jag skicka till Monsieur och mina barn och min kusin.

Kom hem med buss och köpte glass från K-market. Småningom kom Monsieur hem. Han tyckte att jag var jätte söt! 

Jag dammsög hela huset och sen fick man en lur. Också Monsieur. Han laga sen mat åt sig och jag gick efter trälådan där uppe. Den var full med stora lådor med foton. Jag förde ner den till Monsieur. Dammsög den. Gick sen upp och dammsög där uppe. Satt lådorna på plats. 

Sen fick jag god ärtsoppa och sen kom Monsieur och visa två bilder från min 60-årsdag. Hi hi! Jag skall visa dem i morgon. 

Åt ärtsoppa med knäckebröd och läste En passande död.
Nu bloggar jag.

Adjö! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar