torsdag 18 augusti 2016

Jag skulle dammsuga

i dag. Men steg upp klockan åtta och gick i duschen. Kom ner och koka kaffe och fick god jugurt och goda bröd. Skrev dagbok. Läste Husis. Sen diska jag. Köket blev fint!

Sen börja jag dammsuga. Först där uppe och sen här nere. Alla rum. Också tamburen.

Sen satt jag fina kläder på mig och make up och nu var klockan tjugu före fyra och jag vänta lite på spårvagnen som sedan kom. Men hur man skulle betala med kortet förstod jag inte.

Jag kom sedan till Arons lågstadium och där var en glad grabb som förstod att jag var en mormor. Grabben gick sen efter Arons sparkbräde och han fick sin ryggsäck och en fin jacka. Men det dumma var att vi gick längs med Pohjolagatan och Tursovägen. Vi borde ju ha valt Väinölägatan.

Vi kom hem och mofa var hemma. Jag laga åt honom god saft och bröd och äppel. Sen fick han samma sak på nytt. Han var på datorn. Sen närma sig klockan 18.00 och vi gick till bibban och sen kontakta Caro att nu stod dom utanför bibban och sen kom vi dit. Amanda hade varit och dansat balett. Amanda var jätte glad och Aron likaså och Caro gav min parkas och vi skratta och sen gick jag och Monsieur hem hand i hand.

Nu prova jag rocken, men den var lite för liten så jag beslöt välja en nummer större eller kanske två. Nu beslöt vi att Caro och barnen kommer hit på lördagen och hämtar korvar. Det blir ju roligt!

Sen åt jag ärtsoppa i köket och läste Husis som var från torsdagen den 28 juli och där det stod om transpersoner som lever farligt. Usch!

Nu sitter jag här och bloggar. I morgon kommer Aron hit kockan åtta. Vi stiger säkert tidigt upp. Mofa för honom säkert sen till klockan nio.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar