måndag 22 augusti 2016

Skulle skura golvet

i dag. Men jag steg upp klockan åtta och antar att Monsieur kom väl ner och sedan upp tillbaka.  Jag duscha och gick ner. Koka kaffe och jugurt och det blev goda bröd. Skrev dagbok. Läste Husis. Monsieur åt sin goda mat.

Sen börja jag och söka foton från min 60-årsdag. Gick igenom allt i hela skrubben där uppe. Kolla allting. Men hittade inget. Satt sen allt tillbaka. Nu kom Monsieur upp och jag visa på nytt allt åt honom, men ingenting... Nu dammsög jag sängen och bädda den och sen lyfte jag upp saker på sängen och förde ut blomman och stolen. Nu skura jag golvet. Det blev riktigt fint!

Monsieur hade gått och reserverat tid i tvättstugan och sen gick han till biblioteket.

Kom sen hit till datorn för att kolla dom fyra sista månaderna från 2010. Men man borde ju ha kollat från 2009. Hittade på hyllan en fin bild av den goda portionen från 2009. Skall säkert visa i morgon...

Sen såg jag på Simma lugnt, Larry! Den var riktigt bra. Sen dök Monsieur upp och satt på potisen, men han fick sen gå från köket. Det blev potis och två korvar som jag stekte och sill och saltgurka och rödbeta och knäckebröd och smör. Monsieur åt snabbt och jag åt länge och sen kom det igen en gång Simma lugnt, Larry! och sedan kom Efter Nio. Där var bland annat Mimosa Willamo, Kjell Westö och Kaj Kunnas.

Godnatt!       


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar