lördag 20 augusti 2016

Jag tvätta håret

i dag. Monsieur steg upp också klockan sju. Han koka kaffe och tog fram det ena och det andra. Jag gick ner efter mera te´. Blev klar. Kom ner. Lagade jugurt åt mig och Monsieur. Han stekte åt sig ett ägg och jag koka åt mej ett ägg. 10-tiden for han. Skulle efter Caro, Aron och Amanda. Aron skulle spela ishockey.

Jag satt nu sen här och drack kaffe. Skrev dagbok och läste Husis. Det hade igen en gång blivit bröd i ugnen. Gott! 

Sen bädda jag och satt make up och gick till K-market och köpte banan och skinka. Monsieur kom hem. Jag blogga. Sen for han och cykla och jag gick ut och stavgå.

Gick till koloniträdgården. Gick där omkring och såg sen ett hippiställe, men där satt en grabb på gården. Gick vidare. Kom ut. Gick runt hela koloniträdgården. Förbi simstället. Stavgick längs Forsbyvägen. Kom hem. Monsieur hade inte ännu kommit. Jag beslöt diska mina kärl. Sen kom Monsieur och strax efter det Caro och hennes barn. Aron och Amanda. Caro satte sig väl i soffan och Aron gick upp till datorn och dit gick också Amanda. Sen gick mofa och Amanda ut. Jag hade börjat med maten. Stekte hönsbröst i små bitar och lök och makaroner och ris. Allt blev färdigt på en gång. Jag duka och laga sallad och salladssås och gräddfil. Nu kom Monsieur och Amanda tillbaka. Dom hade sett en igelkottsunge. Aron åt snabbt och Amanda åt snabbt och vi andra åt långsamt. Vi lyssna på Bryan Ferry. Monsieur fick öl och Caro och jag fick vin. Men tyvärr glömde jag att fota...

Monsieur duka bort och diska och sen tog jag fram glasskålar och man fick glass och jordgubbar och blåbär. Det var jätte gott!

Sen börja jag med soffasängen. Bädda. Klockan var bara halv tio. Barnen gick dit och ligga. Småningom kom mamma. Nu är den väl halv elva.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar