söndag 14 augusti 2016

Onsdagen 10.8.

Klockan åtta steg jag upp och koka kaffe och man fick jugurt. Sen gick jag i duschen och sen börja jag med kylskåpet. Jag hade fört ner alla saker i det nedre kylskåpet. 

Jag hade skuffat kylskåpet framåt och nu tvätta jag golvet under kylskåpet. Sen sku jag dammsuga men ltckades inte för man skall liksom putsa allt damm. Nu torka jag saken som avslutar kylskåpet där uppe och sen tvätta jag alla hyllor och lådor och glashyllan.  Nu hade jag satt  Fairy i hela kylskåpet och sen putsa jag det och satt på nytt och putsa det fint. Hyllorna och lådorna satt jag ut på trappan och torka. Också glashyllan. 

Nu satt jag på mig en tjock tröja och en skarf runt halsen och gick till butiksbåten. Nån körde förbi mej och där var Anni och Chrisse och jag köpte vad det nu var och äppelpaj och gick genom skogen och så gick vi ner till stranden. Monsieur hade kokat kaffe.

  Här äter han!  Vi skicka också bilden till våra barn   :  )

Sen sku vi putsa stöpslarna som Monsieur putsa. Sen satt vi in alla hyllor och antar att Monsiur satt alla andra... 

Nu stekte Monsieur malet kött och bacon och stekte potisar som var kokade. Där var också mycket lök. Jag stekte sen Helenas kantareller och satt grädde på, men ingen lök. Monsieur fick öl och jag fick vin. Sen diska jag igen en gång och Monsieur gick och sova och nu fick jag ännu ett glas vin i köket med choko.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar