tisdag 23 augusti 2016

I dag

for jag till stan. Men före det steg jag upp klockan sju och tvätta håret och var i duschen. Kom ner och satt kaffe på. Man fick jugurt och bröd. Jag satt på tvättmaskinen och packa lakan och sånt i en Ikea kass. Monsieur skulle till tvättstugan. Skrev dagbok och läste Husis. Monsieur fick också god mat.

 Men det här är en god portion från min 60-års dag. 

Och här sen hur Kalle, Inka och Caro hade fin tidtabell och vi andra gick till verkstaden och kom sen hem. Sen blev här gott kaffe med kaka och det ena och det andra. Tyvärr har jag inte ännu hittat några bilder.

Men jag bädda och for till stan och köpte bröd och åt glass och då såg jag hur Caro gick förbi och jag ropa på henne och hon kom och berätta vad hon hade köpt åt en tant som nedkommit. Sen gick Caro.

Jag tog en buss och kom hem och köpte glass från K-kauppan. Sen gick jag igen en gång igenom alla saker där uppe men hitta ingenting från min fest. Alltså min 60-årsdag. 

Sen gick jag till K-kauppan efter jugurt och då hade Monsieur kommit hem. Han hade varit på ett möte. Vi beslöt äta glass som var god. 

Caro ringde och sa att dom var på andra sidan fotbollsplan, så vi gick dit. Men vi såg när Caro och Amanda cykla och vänta på oss. 

Sande, Aron och Elo var där. Här lite bilder...

 En man visar hur man skall göra.

 En rolig Aron.

 Är Aron månne sur   :  D 

  Här är han säkert glad...

 Titta så roligt dom har det!

 Amanda dricker vatten.

 Mofa och Amanda!

Mofa.

Klockan blev åtta och vi börja småningom gå hem. Caro cykla med Amanda och Sande förde först hem Elo och sen for han hem med Aron.

Vi kom också hem. Monsieur laga mat åt sej och jag fick sen god ärtsoppa och läste KP. Nu hade en film börjat på Hero. Monsieur såg den, men jag orka inte. Kom hit och blogga i stället.

Godnatt!

1 kommentar:

  1. aj aj just nu komemr jag ihåg din 60-års fest.
    Vi var ju hoviväki med calle och inka :) precis!!!

    SvaraRadera