söndag 21 augusti 2016

Klockan åtta

vakna Monsieur och jag i dag. Nio tiden kom väl Aron. Jag hade kokat kaffe och kokat ägg och lagat jugurt åt mej och Caro. Barnen fick jugurt i liten kippa och Monsieur stekte ägg åt sig. Småningom vakna Caro och Amanda. 

 Mamma och Amanda.

 Här god frukost!

  Och mera mat...

Sen fick jag också frukost. Gick i duschen. Mofa och Amanda hade gått till Kimmis. Dom kom hem och sen var allting här färdigt och jag gick ner till bilen och vi for iväg.

Först till Salminens där Aron fick sina ishockeykläder. Sen körde vi dem till ishockeyn där Caro och Aron steg av. Vi for sen till Malms flygfält.

 Här äter Amanda.

Äter nånting gott!

Sen for vi till Ikea. Gick igenom hela varuhuset. Vi kom till en leksaksavdelning där Amanda hade roligt, men tyvärr glömde jag fota. Sen kom vi ner. Där sprang hon också omkring. Var jätte glad! Vi kom till ett bord och fick vänta lite på mofa. Han kom med tre hotdoggar. Amanda fick sin, men nu fick man bara hallonsaft med soda. Den var riktigt god!

Här leker Amanda nånting konstigt    :  D

Sen for vi iväg och tappa bort oss lite och sen kom vi fram till ishockeyn. Amanda hade somnat så mofa blev med henne. Caro vänta där utanför så jag gick in med henne. Vi gick upp och se på grabbarna som spela där. Sen gick vi efter Aron. Han var riktigt glad! 

Här en bild av Aron.

Sen for vi hem till dem och jag bar upp Arons stora väska och sen for vi hem med Monsieur. Först bädda jag här uppe och sen bädda jag där nere och städa undan och sen blev allt fint och jag tog en lur, men somna inte och sen hörde jag hur det klockan 18 kom nyheter och steg sen upp. 
 
Monsieur hade satt på ugnen och kryddat laxen och jag tog fram pastan och sallad och jag satt laxen i ugnen och satt pastan och koka och tog fram citronpesto och ostflarn. Det blev gott! Monsieur fick öl. Jag fick vin.
 
Sen börja en film på sjuan klockan nio. Jag fick glass med jordgubbar och blåbär. Det var en film om Min far och Johnny Cash. Kom sen hit opp.
 
Godnatt!  
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar