tisdag 28 juni 2016

Salminens

for måndag morgon. Kvart före sju gick dom hemifrån. Amanda var glad och satt på mammas rygg. Aron var också glad.

Kvart över sju steg jag upp. Koka kaffe och ägg. Monsieur steg väl också upp. Jag satt i köket och drack kaffe och skrev dagbok. Sen kom jag till det stora bordet och fick där kaffe och ägg och bröd. Sen gick jag ut för att fota blommor.

Fina!
 
Sen diska jag och sen bädda jag och sen dammsög jag och sen packa vi och nu hade det börjat regna. Monsieur gick och sen gick jag efter att ha släckt och låst allt. Jag hade regnrock och stövlar. Gick genom skogen.
 
Jag satt ute. Det regna. Där var också en pojke och en man. Hela hytten var fullproppad. Folk stod väl... Vi landa och Monsieur sa att jag sku föra lådan till roskisen, men där var så massor med allt möjligt annat så jag lämna lådan utanför. Dom var helt fulla med plastsäckar.

Jag köpte en glass åt mej och sen kom Monsieur och vi for via S-market och sen via apoteket och Masurkka där jag köpte två plastis.

Hemma packa vi upp och det blev god potis och en hönsbit och en laxbit och gräddfil och sill och saltgurka och rödbeta. Jag läste husis och gick sen och blogga. 


2 kommentarer:

  1. Jag gick till Masurkka och köpte plastis. Det är alltså is som finns i en flaska. Jag köpte två. Sen kom vi hem och sen kom följande dag på eftermiddagen en man som var hos oss två timmar till klockan sex och reparera kylskåpet.

    SvaraRadera