torsdag 23 juni 2016

Det blev

torsdag. Nu var kylskåpet helt varmt. Dom kommer på onsdagen och reparerar det. Monsieur såg på nyheter och jag fick grönt te´och var i duschen och sen gick jag ner och då var också Monsieur nere. Jag koka kaffe men nu ville vi inte ha nån jugurt så det blev brön i stället. Månne jugurten håller... 

Jag skrev dagbok och läste Husis och Monsieur lyssna på Anne Brunila och jag fick kaffe och bröd. Jag bädda och dammsög där uppe och torka sen golv med en trasa och dammsög i tamburen. Nu skrev vi lista och sen for vi till Musta. Där köpte vi massor och sen förde vi kyckling och gräddfil och det ena och det andra till Sande och sen for vi hem. 

Jag tog fram mina väskor och strök mina kläder och vattna blommor och ringde till Kalle som var i duschen. Han kontakta sen och jag berätta att jag gjort ett apsmycke åt honom, men det blev inte så bra och Kalle sa att man kan väl göra det på ett annat sätt. Kanske... Han skulle klockan 19 fara på en två timmars kryssning här i skärgården med någå kaverir. 

Monsieur åt sin mat och jag satt i en stol och sen fick jag min ärtsoppa och läste en stor del av Helsingin Sanomat. Sen kom det nyheter och nu bloggar jag.

Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar