måndag 27 juni 2016

På morgonen

på fredagen for vi till lande. Salminens var med. Jag satt ute på bänken med min filt. Också Aron och Amanda ville sitta med mig. Vi gick över Nisses och Chrisses backe och där höll dom på med en midsommarstång. Dom berätta att dom har likadan båt som vi. 

Caro och Sande for sen med vår Terhi efter sakerna. Några väskor...  Jag höll på i stugan med kaffe och bröd och ägg och jugurt. Det blev riktigt gott. Också barnen åt gärna. Sen rita Caro en karta och dom hitta många roliga saker och till slut en enorm plastsak att leka med.

 Aron hittar den fina lådan i ett träd.

 Amanda har fina ögonbryn.

 Här har Aron hittat en vattensak som hör till.

 Här har Amanda fått ett fiskspö och Aron har fått en jättefin svirvel.

Här leker Amanad med den fina vattensaken.

Men nu satte Sande ihop Arons svirvel. Dom gick ner på bryggan och svirvla.  Caro laga en god kaka. Först nånting i bottnet och sen en massa annat. Hon satt den sen i deras kylskåp där nere. Där blev den liksom is. Men hon hade också med sig en egen stavmix.

Nu ville Aron spela Afrikas stjärna. Det gick riktigt bra. Jag tror att jag diska sen och börja väl sen med maten. Höll på länge. Det blev god höns stroganoff med ris och sallad. Barnen fick väl makaroni. Monsieur fick öl. Vi andra vin.

Nista hade gäster hos sig och Ansi hade gäster hos sig.
Sen sa vi godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar