fredag 10 juni 2016

Klockan sju

steg jag upp, men Monsieur hade nog stigit upp före det. Säkert klockan 06. Jag tvätta håret och var i duschen. Sen blev här god frukost. Jag skrev dagbok och läste Husis.

Sen fortsatte vi med bokhyllan. Monsieur dammsög sina böcker och satt dem dit och jag dammsög också mina. Sen diska jag glas från det lustiga skåpet.

Sen märkte vi att vi sku till Emmaus för dom stängde klockan fem. Satt kläder på mig och gick till verkstaden och tog saker därifrån, men också hemifrån.  Förde dit massor. Kom tillbaka och gick till Artek. Jag köpte en filt och en duk och fundera på en soffa som var väl helt ok men inte väl så bra...

Vi skrev lista och for till Musta. Monsieur köpte vin och jag köpte massor annat. Sen kom vi hem och jag gick till min vekstad och putsa några smycken och kom hem och tog saker från skåpet som jag hade diskat. Monsieur kom och säga att jag sku sätta på maten och det gick bra. Monsieur hade diskat plåtarna före det. Ugnen var på och jag satt in sparris och skinka runt och ostsmulor.  Monsieur fick öl. Jag fick vin. Vi lyssna på Hector.

Sen diska väl Monsieur och jag lyssna ännu på Hector och sen blogga jag.
Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar