onsdag 8 juni 2016

Jag hade stigit upp

klockan 08. Monsieur hade stigit upp klockan 06 för han skulle på husbolagsmöte. Jag seg upp och gick i duschen och koka kaffe och Monsieur kom sen tiotiden. Vi fick gott kaffe och jag läste Husis och sen beslöt Monsieur att vi sku fara till IKEA. Därifrån sku vi ha en tamburmatta, en skomata, ett skärbräde, och en ikea-ask och en palm och sill och sånt. Sen for vi via Bauhaus och köpte en duschkran till lande och saker att sätta under stolarna och sen fot vi hem via Musta. 

Caro kontakta att hon hade visat fina bilder "Stuga på Pörtö". Sen visa hon bilder från Aktia som fanns mitt emot oss. Alltså Rutströms.

Här gjorde Monsieur saker i  Kalles rum och jag damma legopåsen och satt tillbaka legorna i den och vek ihop en ny låda. Monsieur gick ut och jag bädda Kalles säng och sen satt jag ärtsoppan på spisen.

Marianne ringde på dörren och hon ville att vi sku sätta hennes glasser i vårt  kylskåp. Hennes hade gått sönder. Det gick riktigt bra!  Sen visa jag hur här var allting färdigt. Golv och väggar och det ena och det andra. Åt min ärtsoppa och mina knäckebröd och mitt isvatten.

Jag kom sen hit upp och blogga och gick och sova.







 

1 kommentar:

  1. får jag lägga in det du glömt att skriva... jag googlade "stuga på pörtö" och det kom då en massa bilder från din blogg, bla en rolig bild på amnad som jag skickde åt dig. Sedan kommenterade du att aj googlade ja Rutsröms tantens stugas "myyntiilmoitus", nej men hittade den och skickade den länken till dig.

    SvaraRadera