torsdag 9 april 2015

Vi röstade

i dag. Förhandsrösta i Åggelby bibliotek. Söndagen den 19:de är Monsieur på lande så då lyckas det inte. 

Före det satts här igen make up och jag hade tagit bort "skinnet" från min fina parkas. Alltså inget riktigt skinn. Vi hade skrivit lång ostoslista, men ändå skulle jag hämta lax och hönsbröst från Stockmann.

Aron och Amanda kommer hit på lördagen och blir över natten. Caro skall med ett par väninnor till Tallin och Sande skall väl också ut. Men på lördagen går Monsieur och jag och Sande och barnen på Lapsimessut. Där brukar finnas mycky roligt. Bl.a grodor och hundar och kattor. Och massor med leksaker   : )   Sen kommer väl Aron och Amanda till oss.

Jag tog 69:ans buss och for till yogan. Dom hade börjat ren innan jag anlände. Eller två av mina kaverir hade fått gå dit innan Monicas första lektion var slut. Det förstod jag ju inte. Vi var väl bara fyra och före oss hade det varit bara tre... Jag köpte en fin majblomma av Monica. Fotar den i morgon.

Hem då via Stockmann. Köpte en stor lax och en gravad lax och tre hönsbröst som var kryddade med vitlök och alla möjliga andra kryddor så hela min yogaväska lukta vitlök.

Hemma dusch och Efter Nio och grönsakssoppa.

I morgon skall här städas   : D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar