måndag 13 april 2015

Lastenmessut

blev det då i dag. Jag sov nere med barnen och åttatiden vakna Aron och Amanda. Jag bytte Amandas blöja och så fick Aron kakao i sin tuttflaska och Amanda maito i sin. Dom fick plocktalrik. Till den hade jag kokat ägg. Sen kaffe och fin frukost. Dom såg först på någå ritade filmer i tv och sen på en ritad tarzan.

Monsieur vakna och jag gick här i min vita nattsärk när Sande kom opp och hämta biljetter till lastenmessut. Ja ja. Han var så glad att hålla Amanda i famnen. Hon ville inte släppa honom. Men han for iväg. Dom sku ha visning av sin lokal.

Amanda poserar med fint garn.

Sen åt dom gröt och sen gick dom till Kimmis, men Monsieur ringde därifrån att där är så kallt att nu går dom till Lastenmesut. Det var lika så bra för jag hade inte ännu varit i duschen.

Bortåt två var jag där och ringde i aulan för dom sku hämta en biljett åt mig. Vi for sen opp och titta på roliga kattor. Tyvärr ingen bild av dem. 

Men här går mina snälla barnbarn.

Vi for sen ner tillbaka till första våningen och där var vi nog sen ganska länge så Amnada blev vildare och vildare och snart var klockan bortåt fem och Aron fick den fina fisken han hade önskat sig. 

Jag gick via verkstan för jag sku ha mina halsband och ringar därifrån. Caro sku säga vad jag sku ta för dem. Hon var lite fundersam. Dom var alltså här då och vänta på oss och så for dom iväg och nu berättar jag att vi fick en lur och så vakna vi lite över sju.

Det blev god lax och pasta och vitt vin. Och plötsligt såg jag att det kom en film om Pink Floyd om mannen som försvann så jag titta på den på nytt.

Och här då det fina 1:sta maj märket jag köpte av Monica.


I morgon skall jag till frissan.
Efter mig skall Aron till Inka. 
Mamma är då ännu på jobb så jag får bli där en stund med Aron och Amanda   : )


1 kommentar: