fredag 17 april 2015

Städdag

i dag. Efter frukosten ett hurja städande. Jag dammsög och dammsög också alla hyllors damm. Det tog nog ganska länge. Men min korkskalle satt en lång tvättmaskin och märkte sen först att jag glömt mina farkkur. Huh huh! Nå, jag satt dem sen i en pikakone med Amandas tunna täcke. Men på riktigt putsades här nog det ena och det andra också. Men det blev helt fint.

Sen kom det en fruktansvärd regn/snö skur. Jag hade bett Caro skaffa en äggklocka åt oss men Aron och Amanda fick inte komma in för dom var sandiga så Caro kom bara upp med klockan. Mofa var nere med barnen. 

Sen gick jag i duschen och sen gick jag till Alepa. Då var klockan ren bortåt sju. Jag sku ha det ena och det andra och vaniljkaffe som man bara fick från Siwan. Hemma blev det Siciliensallad med vittvin och sen en film som regisserats av George Clooney och hette Good Night, and Good Luck. Svartvit från 50-talet. Helt ok.

Men sen skulle jag då sätta bilder på bloggen, men det lyckades inte. Där stod att jag har kuvansiirtäjä 4.0. Jag hinner knappast kontakta nån i morgon. Det går säkert till söndagen...

Monsieur far till lande i morgon kl 9.15 och då blir här nog ett sånt härjande längs med dagen så jag hoppas allt är perfekt när flickorna dyker upp kl 17    : )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar