tisdag 28 april 2015

Till stan

Monsieur skötte skatteärenden och jag gick via The Ounce på Fredriksgatan och köpe igen en gång grönt te´ Neljä Marjaa och Rauhan salaisuus. Sen via Yves till Akademen och i bottenvåningen igen en röd och blå penna. 50 cent stycke. 

Sen träff med Monsieur under klockan och glass i åttonde. Sen efter en soda stream - vår var helt slut. Från delikatessen Halonhakkaajan leipä och bröd åt mej och lördagskorv och ett REKO-kaffe som jag inte köpt tidigare. Det vi brukar köpa var slut. Vaniljkaffe och muminkarkkir.

Sen tog vi sjuan och for efter Aron och Amanda. Aron blev jätteglad när han såg oss. Amanda satt och gunga med Alva och pikkuhiljaa börja hon springa runt på gården och kom sen småningom upp till oss. Hon var också jätte glad. Aron föreslog att vi sku gå till K-kauppan och köpa glass och det gjorde vi ju.

Småningom när vi kom ner till sportplanen satte sig Aron i vagnen och sa att Amanda sku promenera. Nå heh! Det gjorde hon ju inte.


 Hon sprang   : )

 En selfie av momi.

 Mofa och Aron jumppar.

 Mofa, Aron och Amanda jumppar.

Amanda ser lite arg ut, Aron har ögonen på halvstång, men mofa är glad   : D

Vi var hemma typ någå 17.30 och barnen fick plocktallrik och var med mofa på datorn. 18.30 dök mamma upp. Nu satt jag den nya bubbelgrejen i soda streamen så Caro fick soda. Aron var fortfarande på datorn. Amanda härja nu här och 19.30 kom Sande efter dem. 

Monsieur fick någå ris och jag fick ärtsoppa. Alltid ärtsoppa. Borde jag sluta... Med min ärtsoppa läste jag om en författare som bor i Berlin. Hon har nog bott där länge. Dit skall vi fara. Det har ni säkert inte hört om ännu    : )

Ja. Nu sitter jag här och gäspar.
Godnatt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar